Λαχειοφόρος αγορά 2017

2019-01-03 13:21

Αγαπητοί γονείς και φίλοι ,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 22 Δεκεμβρίου 2017 ,μετά τη Χριστουγεννιάτικη σχολική γιορτή , πραγματοποιήθηκε η λαχειοφόρος κλήρωση , στην οποία βρέθηκαν οι νικητές των 131 δώρων που κληρώθηκαν.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα λαχεία και τους τυχερούς κληρωθέντες στo επισυναπτόμενo αρχείο pdf

Ο ενθουσιασμός και η χαρά των παιδιών ήταν απερίγραπτη στο άκουσμα των νικητών. Σίγουρα αυτό μας δίνει τεράστια ενέργεια και ώθηση να συνεχίζουμε τις δράσεις μας.

Ο στόχος της κλήρωσης επιτεύχθηκε ως προς ένα μεγάλο βαθμό. Μαζεύτηκε ένα μεγάλο ποσό και σύντομα θα ξεκινήσουν ενέργειες για την αξιοποίηση του.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους 8 μεγάλους χορηγούς μας , κ. Κυριακή Αμοιρίδου, κ. Χριστίνα Καβακοπούλου, κ. Ελευθερία Τσιάρτα, κ. Αθανάσιο Θεοδωρακόπουλο , κ. Χρήστο Καταφυγιώτη , κ. Κώστα Μιχαλόπουλο , κ. Δήμο Ναλμπάντη, κ. Στέλιο Ρεβίθη, τους υπόλοιπους χορηγούς μας , κ. Αθανάσιο Παντόπουλο, κ. Βασίλη Τζιούρα , κ. Ανδρομάχη Τσεσμελή, όλους τους καταστηματάρχες της τοπικής αγοράς που πρόσφεραν τα δώρα τους  , τον  κ. Δημήτριο Πανταζόπουλο για την προσφορά του βιβλίου που έχει εκδώσει , όλους εσάς τους γονείς που συμμετείχατε και ιδιαίτερα τα  παιδιά του σχολείου μας για την ενεργή δράση τους.

Τα δώρα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το σχολείο, δίνοντας το απόκομμα του λαχείου , στις 11 , 12 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00 - 13:00.

Καλή συνέχεια και μην ξεχνάτε ότι καινούργιες υπεροχές δράσεις ετοιμάζονται για μικρά και μεγάλα παιδιά.    
Μείνετε συντονισμένοι…

Με εκτίμηση
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας