Λαχειοφόρος Κλήρωση

2017-03-01 10:29

Αγαπητοί γονείς ,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε η λαχειοφόρος κλήρωση , στην οποία βρέθηκαν οι νικητές των 59 δώρων που κληρώθηκαν.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα λαχεία και τους τυχερούς κληρωθέντες στo επισυναπτόμενo αρχείο pdf
ΔΩΡΑ - ΚΛΗΡΩΣΗ.pdf (236,4 kB)

Ο ενθουσιασμός και η χαρά των παιδιών ήταν απερίγραπτη. Σίγουρα αυτό μας δίνει τεράστια ενέργεια και ώθηση να συνεχίζουμε τις δράσεις μας.

Ο στόχος της κλήρωσης επιτεύχθηκε ως προς ένα μεγάλο βαθμό. Μαζεύτηκε ένα μεγάλο ποσό και σύντομα θα ξεκινήσουν ενέργειες για την αξιοποίηση του.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους 6 μεγάλους χορηγούς μας , κ. Αμοιρίδου Κυριακή , κ. Κωνσταντίνο Ναλμπάντη, κ. Δήμο Ναλμπάντη , κ. Ρεβίθη Στέλιο  , κ. Καταφυγιώτη και κ. Θεοδωρακόπουλο , όλους τους καταστηματάρχες που πρόσφεραν τα δώρα τους  , τον κ. Ντελιόπουλο Γεώργιο και Πανταζόπουλο Δημήτριο για την προσφορά των βιβλίων που έχουν εκδώσει , όλους εσάς τους γονείς που συμμετείχατε και ιδιαίτερα τα  παιδιά του σχολείου μας για την ενεργή δράση τους.

Τα δώρα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το διευθυντή του σχολείου , δίνοντας το απόκομμα του λαχείου.

Καλή συνέχεια και μην ξεχνάτε ότι καινούργιες υπεροχές δράσεις ετοιμάζονται για μικρά και μεγάλα παιδιά.    Μείνετε συντονισμένοι…

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας