Όλοι μαζί μπορούμε

2016-12-17 00:48

Αγαπητοί γονείς,

Με μεράκι και όρεξη σας προσκαλούμε να φτιάξουμε μαζί το σχολείο που αξίζουν τα παιδιά μας.

Εμείς ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας και το νέο Δ.Σ ,σε μια προσπάθεια να προσφέρουμε ότι καλύτερο και πιο ουσιαστικό μπορούμε στο σχολείο μας , στα παιδιά μας και τους δασκάλους μας ,αναλαμβάνουμε δράση.

Για το σκοπό αυτό:

1)   Δικτυωνόμαστε. Η άμεση και εύκολη επικοινωνία και ενημέρωση όλων των γονιών για τα θέματα που αφορούν στο σχολείο μας είναι πολύ σημαντική. Για το λόγο αυτό μπορείτε να μπείτε στην ομάδα που δημιουργήσαμε στο facebook και να συζητάμε όλοι μαζί οτιδήποτε μας αφορά. https://www.facebook.com/groups/sgk3dsa 

2)   Καταργούμε τη συνδρομή. Αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι και σε μια προσπάθεια για ένα πιο δίκαιο και ισότιμο σχολείο θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε τα έσοδα του Συλλόγου με διαφορετικό τρόπο .

3)   Διοργανώνουμε λαχειοφόρο αγορά , η οποία θα διαρκέσει από μέσα Ιανουαρίου μέχρι μέσα Φεβρουαρίου. Στην προσπάθεια μας αυτή σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας.

4)   Οργανώνουμε δημιουργικά εργαστήρια. Ζωγραφική, θέατρο, μαγειρική, κατασκευές, κηπουρική, τεχνολογία και οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν παίζοντας , να αναπτύξουν δεξιότητες και να αγαπήσουν το σχολείο ακόμη περισσότερο. Βέβαια για να πετύχουμε αυτόν τον δύσκολο ομολογουμένως στόχο χρειαζόμαστε εθελοντές και συμμετοχή από γονείς , με τον τρόπο και το χρόνο που μπορεί να διαθέσει ο καθένας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του νέου Δ.Σ , τα οποία μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο  https://goo.gl/r5Oz9G 

 

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας